Încercări disperate ale pompierilor dâmbovițeni de a găsi un minor de 14 ani, ce a dispărut în apele unui lac format pe locul unei foste balastiere, la Poiana, în Dâmbovița. Copilul se afla la scăldat și la un moment dat nu a mai fost de găsit. Localnicii au sunat la 112.

Update

Corpul neînsuflețit al minorului de 14 ani a fost descoperit în jurul orei 19.00, de scafandrii sositi la locul incidentului. Conform protocolului s-au încercat procedurile de resuscitare după scoaterea din apă a acestuia.Decesul a fost pronuțat în jurul orei 19.10 minute, conform declaratiilor celor de la ISU Dâmbovița.

Știre inițială

Imagine

Astăzi, 13 iunie, în jurul orei 15.00, pompierii de la Garda de Interventie Potlogi, a ISU Dâmbovița, au fost solicitați pentru cautarea unui minor de 14 ani, ce este posibil să se fi înecat în apele lacului format pe locul fostei balastiere de la Poiana de Jos.

La locul evenimentului au fost ,mobilizate mai multe echipaje de cautare-salvare, o autospecială de interventie și o ambulanța SMURD de la Garda Potlogi și doua echipaje cu 2 bărci pneumatice de la detașamentul Târgoviște.

Imagine

Lacul pe care se desfășoară căutările are o suprafață de peste 200 de mp și în unele locuri apa are o adâncime de aproape 6 metri, astfel că a fost solicitat ajutorul unui echipaj de scafandri de la ISU București Ilfov. În jurul orei 18.00 la locul intervenției a ajuns si un echipaj de scafandri de la ISU Olt.

 

Articolul precedentVești îngrijorătoare. 275 de cazuri noi de coronavirus și 14 decese, unul în Dâmbovița, unde sunt si 7 cazuri noi de COVID 19
Articolul următorLista zborurilor internaționale care se reiau din 15 iunie. Țările pentru care se elimină carantina