O minoră de 15 ani, din Deva, a fost dată în urmărire internațională, după ce în data de 17 octombrie  a plecat voluntar de la domiciliu. Minora a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale gării din teiuș, județul Hunedoara, în compania a doi bărbați. Polițiștii au descoperit că aceștia erau din Dâmbovița, localitatea Olari. Minora și cei doi bărbați sunt anchetați acum de polițiști.

Minora a fost dată dispărută de familie în data de 18 octombrie, ulterior polițiștii descoperind-o într-o filmare a camerelor  de supraveghere din Gara Teiuș, județul Hunedoara, în compania a doi bărbați.

Sursa fotoziarulunirea.ro

Polițiștii au reușit să identifice cei doi bărbați în compania cărora se afla TUDORACHE ȘTEFANIA-MORENA ( 15 ani), minora dată dispărută în Deva. (vezi foto mai sus). Bărbații sunt din localitatea Olari, județul Dâmbovița, iar minora se afla îmreună cu aceștia.

FotoTUDORACHE ȘTEFANIA-MORENA ( 15 ani)

Conform unei comunicări a Poliției Române fata, care se afla în urmărire națională și internațională a fost depistată, joi seară (24 octombrie 2019), la locuința unui tânăr în vârstă de 23 de ani (cu care se pare că avea o relaţie) şi a declarat că nu a fost victimă a niciunei infracţiuni.

Ştefania, împreună cu tânărul de 23 de ani şi cu un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani (prietenul tânărului), a ajuns de bună voie în localitatea unde a fost găsită, folosind mijloace de transport în comun.

Minora şi cei doi dâmboviţeni au fost conduşi la sediul Poliției Orașului Moreni, pentru a fi audiaţi în vederea stabilirii stării de fapt și a tuturor împrejurărilor dispariției.

Ulterior, o escortă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva   s-a deplasat la sediul Poliției Orașului Moreni pentru a prelua minora, care a fost introdusă  în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă Deva (fiind informaţi şi reprezentanţii D.G.A.S.P. Hunedoara).

Articolul precedentVideo| Un acordeon lăsat într-o valiză a pus pe jar toate forțele de ordine, la Târgoviște
Articolul următorVideo| Viorel Moldovan despre venirea lui Gnohere la Chindia: „A fost o glumă”. Totul despre debutul Chindiei în returul campionatului