O minoră din localitatea dâmbovițeană Bucșani (sat Hăbeni) a plecat voluntar de la domiciliu de aproximativ o săptămână. De atunci familia nu mai știe absolut nimic de ea. Polițiștii fac apel la oricine deține informații cu privire la minoră să sune de urgență la 112.

Update

Fata de 17 ani, dispărută de la locuința domiciliară din Hăbeni, a fost găsită (în data de 9 iunie 2020). Aceasta se afla la Târgoviște, unde plecase cu doi tineri. Tânăra, conform unor informatii, este nevătămată.

Știre inițială

În data de 2 iunie polițistii e la Secția Poliție Rurală Băleni, judetul Dâmbovița, au fost anunțați, de o femeie, că fiica sa, Pănoiu Loredana-Elena a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Hăbeni, comuna dâmbovițeană Bucșani, în data de 1 iunie, iar ulterior nu a mai dat niciun semn de viață.

Imagine

Semnalmentele feletei sunt: aproximativ 1,60 m, 55 de kg, constituție astenică, păr blond tuns până la nivelul umerilor.

Semne particulare: ochi stâng artificial

La momentul plecării de la domiciliu fata purta blugi de culoare neagră, bluză de culoare gri, geacă de culoare verde si papuci din plastic de culoare roz.

Persoanele care dețin informații utile în vederea identificării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție

Articolul precedentTânăr de 19 ani arestat, după ce a obligat o fată de 15 ani să se prostitueze, la I.L. Caragiale
Articolul următorMinoră de 15 ani căutată de familie. Fata a plecat, în data de 7 iunie, de acasă