Locuitorii muncipiul Moreni, din județul Dâmbovița, au rămas făra apă potabilă. Este pentru a patra oară în ultimele două săptămâni când se întâmplă acest lucru. Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița, societatea ce asigură alimentarea cu apa potabilă in zonă, nici nu s-a mai obosit să anunțe defecțiunea, survenită la una dintre conductele de alimentare a orașului,în data de 29 ianuarie.

Coadă apă potabilă Moreni, octombrie 2019

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița , societate comercială de utilitatea publică, ce asigura alimentarea cu apa potabilă în cea mai mare parte a localităților din Dâmbovița nu este la primul moment în care lipsa comunicării  pune practic în pericol viețile oamenilor.

O avarie suferită la conducta de alimentare a orașului Moreni,în data de 29 ianuarie, nu a fost anunțată pe niciunul dintre canale oficiale ale CATD (site-ul propriu, pagina oficială de facebook,etc.), nici la ore bune de la producerea avariei.

Potrivit unui comunicat de presă, ce este citat de un site local, este vorba totusi de o avarie , produsă în data de 29 ianuarie.

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că astăzi, 29.01.2020, începând cu ora 16.00, s-a întrerupt furnizarea apei potabile în municipiul Moreni, din cauza unei avarii la conducta principală de distribuţie apă potabilă.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Conform gazetadambovitei.ro

Întreruperi furnizare apă Moreni-ianuarie 2020

Este pentru a patra oară, în ultimele săptamâni, când se produc avarii în ceea ce privește alimentarea cu apă de la Moreni.

Iată precedentele comunicări, furnizate însă de Primăria Moreni (luna ianuarie 2020)

21 ianuarie

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Moreni din cauza unei avarii la reţeaua de distribuţie în data de 21.01.2020 – începând cu ora 12.30 până la remediere. Sunt afectate străzile 22 Decembrie (şi străzile adiacente), Petrolului, Cricovului, Porumbeilor, Bucegi şi Zorilor. Reluarea alimentarii cu apă se va face conform procedurilor legale.

20 ianuarie

S.C. Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Moreni din cauza unei avarii intervenite ca urmare a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a străzii 22 Decembrie. Sunt afectate străzile 22 Decembrie şi străzile adiacente, B-dul Petrolului, parţial B-dul Republicii, strada Cricovului şi cartierul Schela Mare.
Reluarea alimentării cu apă potabilă se va face imediat după remedierea avariei la reţeaua de distribuţie.

13 ianuarie

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizării apei potabile pe străzile Nicolae Iorga, Unirii şi 1907 din municipiul Moreni, în data de 13.01.2020 – până la remediere, din cauza unei avarii la reţeaua de distribuţie apă potabilă. Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

Prcatic locuitorii Municipiului Moreni, nu mai știu, la momentul de față, dacă mai beneficiază sau nu de alimentare cu apă potabilă.

Articolul precedentLocuitorii din Bălteni nu se lasă. Alte branșări ilegale la rețeaua de electricitate, chiar și după intervenția în forță, din decembrie 2019
Articolul următorÎncă doi tineri din Dâmbovița au ajuns după gratii. Tâlhărie și infracțiuni rutiere, sunt faptele ce i-au dus la pușcărie