Naționala masculină de polo pe apă a României se pregătește în aceste zile la Târgoviște, în Complexul Turistic de Natație din oraș. Naționala de polo va desfășura un amplu program de pregătire, pentru participarea în preliminariile Campionatului European,  turneul final urmând a avea loc la Budapesta, în ianuarie 2020.

Tricolorii vor avea mai multe stagii de pregătire, primul dintre acestea începând, în data de 9 iunie 2019, la Târgoviște.

Foto-Naționala masculină de polo România (Târgoviște, iunie 2019)

(Sursa fotocomplexturisticnatatie.ro)

În preliminariile campionatului European (Budapesta, ianuarie 2020) România va întâlni în grupa C de calificare naționalele Maltei și Portugaliei, într-un turneu ce va avea loc în Malta, în perioada 11-13 octombrie 2019. Primele două clasate vor merge la turneul final.

Foto– Bazin acoperit, Complex Turistic Natație Târgoviște (mai 2019)

După cum se precizează și pe site-ul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște lista de jucători convocați pentru acțiunea de la Târgoviște, de către antrenorul principal, grecul Athanasios Kechagias, este următoarea:

 Marius Tic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Mihnea Chioveanu, Alexandru Ghiban, Gheorghe Mihnea, Victor Antipa, Cristian Călin, Istvan Szabo, Alexandru Vătrai, Felix Iacob, Francesco Iudean (CS Steaua BA București), Robert Gergelify, Levente Vancsik, Nichita Ilisei, Silvian Colodrovschi (CSM Digi Oradea), Nicolae Oanță, Vlad Georgescu (Corona Sportul Studențesc), Șerban Abrudan, David Bota, Vlad Dragomirescu, Daniel Teohari (Dinamo București), Robert Zgânță (Rapid București), Cosmin Radu (Mladost Zagreb) și Tiberiu Negrean (Wasserfreunde Spandau 04 Berlin).

Articolul precedentVal de aer saharian în România, în următoarele trei zile
Articolul următorAproape 200 de elevi și profesori, premiați pentru rezultatele obținute, în cadrul Galei Performanţei în Educaţie, la Târgoviște