Sunt probleme în ceea ce privește preconizata alință, la nivel județean, în Dâmbovița, de la alegerile locale, dintre PSD și Pro România. Liderul social democraților dâmbovițeni, deputatul Corneliu Ștefan, a anunțat că negocierile, pentru eventuale liste comune, au intrat în „impas” după ce, cele două forțe politice, nu au căzut de acord asupra candidatului ce va încerca câștigarea șefiei CJ Dâmbovița.

Foto-deputat Coreneliu Ștefan (președinte PSD DB)

Încă de la schimbarea conducerii PSD Dâmbovița ( înlocuirea echipei conduse de Rovana Plumb) și preluarea șefiei partidului de către deputatul Corneliu Ștefan, în urma unor alegeri din debutul anului (luna ianuarie), s-a vorbit intens despre o posibilă alianță, pentru alegerile locale, cu Pro România Dâmbovița, formațiune politică condusă de senatorul Adrian Țuțuianu (fost președinte la PSD Dâmbovița). Ambele tabere au rescunoscut, dealfel, această intenție. Deputatul Corneliu Ștefan a anunțat astăzi, 25 mai, că negocierile pentru formarea acestei alianțe electorale, PSD-Pro România, au eșuat, deocamdată.

” Noi, PSD Dâmbovița, ne dorim o astfel de alianță(n.m. cu Pro România Dâmbovița) pentru dâmbovițeni. Am avut doua întâlniri, la nivel de conduceri ale celor doua formațiuni. Nu s-a stabilit nimic. Aceste discuții s-au blocat la negocierile pentru candidatul comun la funcția de președinte al CJ Dâmbovița. Noi PSD Dâmbovița, vrem o alianță ținând cont de proporțiile celor doua partide. Noi avem liste complete în fiecare localitate din Dâmbovița.”

Negocierile din Dâmbovița, dintre PSD și PRO România, s-au blocat pentru că liderii ambelor formațiuni politice, deputatul Corneliu Ștefan (PSD DB) și  senatorul Adrian Țuțuianu (PRO România DB) doresc, fiecare în parte, să participe, în alegerile locale, pentru a candida la funcția de președinte al CJ Dâmbovița.

Articolul precedentLa 151 de cazuri medicale au fost solicitați cei de la SMURD (ISU Dâmbovița),în ultima săptămână.
Articolul următorȘase localități din Dâmbovița afectate de grindina căzută în data de 20 mai. Prefectura anunță că se evaluează pagubele