În perioada 18-24 mai echipajele de interventie din cadrul Isu Dâmbovița au avut mai puține solicitări decât în perioada anterioară. Cele mai multe dintre intervenții au fost ale celor de pe ambulanțele SMURD, 151, iar dintre acestea majoritatea au fost intervenții ce au legătură cu epidemia de coronavirus.

Conform unei informări transmise de către cei de la ISU Dâmbovița:

În perioada 18 – 24 mai 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 25 evenimente: 3 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 3 incendii de vegetație, 5 acţiuni pentru asigurare zonă, 10 acţiuni pentru asistenţă persoane, o descarcerare persoane din autovehicul (în urma unui accident rutier), o misiune pirotehnică şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 151 cazuri medicale.

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru spijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalui care a participat la misiunile de transport.

Au transmis cei de la ISU DB.

Articolul precedentAtenționare meteo! Furtuni, ploaie și grindină în toată țara, în intervalul 25-27 mai
Articolul următorNegocieri în impas. În Dâmbovița, PSD și PRO România nu s-au înțeles, asupra numelui candidatului la șefia CJ, anunță Corneliu Ștefan