A fost o noapte cu adevărat de coșmar pe drumurile din Dâmbovița. În urma a două accidente rutiere au fost înregistrate două decese. Pe DN 71, lângă Târgoviște,  o căruță a fost lovită de un autoturism iar unul dintre cei aflați în căruță a decedat, o altă persoană fiind rănită grav. Pe DN 72, la Lucieni, un camion s-a răsturnat în afara șoselei, iar șoferul a decedat.

Cronologic, primul din cele două accidente a avut loc pe raza comunei Aninoasa (DN 71), în noaptea de 25-26 iunie. Un atelaj hipo nesemnalizat a fost lovit violent de un autoturism, rezultând deceseul unei persoane din atelaj si accidentarea gravă a alteia. Conform polițistilor dâmbovițeni, conducătorul auto, de 46 de ani, fiind testat cu alcooltestul a prezentat o alcolemie de peste 0,40mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Se desfășurau cercetări la locul accidentului prin care se încerca identificarea victimelor din atelajul hipo și deasmenea stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.  Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00,în dimineața de 26 iunie.

Imagine

Accident Lucieni, DN 72 (captură postare facebook)

Un alt accident (aproximativ ora 4.30) a avut loc pe DN 72, la Lucieni. Un camion s-a rasturnat în afara șoselei. Conducătorul auto,în vârstă de 50 de ani, a decedat pe loc, spun cei de la IPJ Dâmbovița. Și în acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 10. Becali se întoarce în politică
Articolul următorFoto-Video: Zeci de autorități publice locale, dar și centrale, au mărșăluit prin Târgoviște de „Ziua Drapelului Național”