Vicepreședintele Senatului, senatorul PSD de Dâmbovița Adrian Țuțuianu, este din nou în prim plan prin înregistrările audio difuzate de postul România TV. În scandalul declanșat de declarațiile lui Adrian Țuțuianu,  se regăsesc dezvăluiri despre fondurile alocate televiziunilor de casă ale PSD și despre politica de promovare a acestora.

„La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuțuianu conform unor înregistrări audio difuzate de România TV.”

Sandra Stoicescu a reacționat, pe pagina proprie, dintr-o rețea de socializare, cu acuze ce vizează atât tabăra Țuțuianu cât și cea pro Dragnea, din PSD.

 

„Niște mari bărbați își scuză impotența politică și discută pe la colțuri cum că nu apar ei la mine la emisiune pentru ca sunt interziși și inventează confirmări și anulări de invitați. Alți mari bărbați folosiți ca bufonii regelui amenință ca au ei “lucruri nasoale” și dau înregistrări ca sa se răzbune pe inamici dar plonjeaza cu tot cu regele lor in mocirla derizoriului. Asta e politica azi? Băieți, haideți in liga mare dacă vă țin vorbele și mintea! La mine la emisiune vreți toți însă nu uitați un lucru: eu și doar eu decid cine și când apare!” #putinirezista100deminute

A scris Alessandra Stoicescu.

 

Articolul precedentFestivalul Toamnei “Rodica Bujor”, la Cândești
Articolul următorA treia înregistrare cu vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu: L-am înjurat pe Codrin Ştefănescu „de am spart geamurile de la Kisseleff”