Trei familii din Dâmbovița, ce au o situație materială precară, au fost ajutate și în acest an de pompierii de la departamentul Târgoviște, al ISU Dâmbovița. Pompierii târgovișteni nu sunt la primul gest de acest fel, în fiecare an, în Săptămâna Mare, aceștia donând alimente și dulciuri mai multor familii aflate în nevoie.

Imagine

Este deja o tradiție pentru o tură de la Detașamentul de Pompieri Târgoviște, al ISU Dâmbovița ca, în Săptămâna Mare, să organizeze acțiuni umanitare.

Astăzi, 18 aprilie 2020, aceștia au organizat trei acțiuni de acest tip. Acțiunile au vizat 3 familii din localitățile Dragomirești (familie compusă din mamă și dopua fete, cu o situație materială precară), Doicești (familie cu o situație materială precară,compusă din tată, mamă si 5 copii, din care 3 cu dizabilitați) și Dărmănești (familie cu o situație materială precară,în care bunica își crește singură nepotul).

Pompierii târgovișteni le-au dus astăzi acestora produse alimentare și dulciuri. „Bucuria si mulțumirile acestor persoane  sărmane sunt pentru noi cea mai mare răsplată”, au spus pompierii târgovisteni.

Articolul precedentNoi echipamente de protecție au ajuns în Dâmbovița. Au fost distribuite de ISU DB către unitățile medicale, din județ
Articolul următorO persoană transportată de urgență la spital, în urma unui accident petrecut pe DN 71 (Dealu Mare)