Tragedie în județul Dâmbovița, acolo unde o femeie şi cele două fiice ale sale, cu vârste de 6 şi 13 ani, au fost găsite moarte în locuinţa lor. Cel mai probabil ele s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii tragediei.

Ambulanţe SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au intervenit, joi, pentru acordarea de ajutor medical unor persoane intoxicate cu monoxid de carbon. Este vorba despre o femeie şi cele două fiice ale sale, cu vârste de 6 şi 13 ani, însă acestea nu au mai putut fi salvate.

Echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa şi pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit în localitatea Morteni, unde trei persoane au fost găsite inconştiente. 
 
Salvatorii au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. 
 
Directorul SAJ Dâmboviţa, Mihail Gheorghe, a declarat pentru News.ro că victimele sunt o femeie şi fiicele acesteia, cu vârste de 6, respectiv 13 ani. Acesta a precizat că ele au fost, cel mai probabil, intoxicate cu monoxid de carbon provenit de la o sobă.
 
”Astăzi, 25 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că vecinele sale sunt decedate în locuinţa din localitatea Morteni. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie, de 49 de ani, şi pe fiicele sale. Acestea, la o examinare sumară, nu ar prezenta urme vizibile de violenţă. Cadavrele vor fi preluate de  Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a transmis IPJ Dâmboviţa.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Articolul precedentRomânii ar putea merge în Grecia fără control la frontieră
Articolul următorArina Sabalenka, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în finală la Australian Open