Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a demarat o anchetă după ce o fată de 13 ani a născut o fetiță, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Surse medicale au precizat că bebelușul născut la 5 februarie este sănătos, dar va trebui să ia în greutate.

Poliției Municipiului Târgoviște a deschis un dosar penal îna cest caz.

„La dată de 16 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgoviște cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, instituționalizată la un centru de asistență și îngrijire din municipiu, este însărcinată în 28/29 de săptămâni. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, a precizat IPJ Dâmbovița.

În prezent se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște

Tânăra care a născut se află în prezent internată la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Ea va fi preluată de un alt centru de servicii sociale după externare.

„La momentul acesta facem cercetări, urmează să se stabilească toate împrejurările evenimentului, precum și persoană bănuită de comiterea faptei”, au mai spus polițiștii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentTineri cercetați după ce au omorât un câine prin incendiere
Articolul următorBărbatul dat dispărut de familie, în data de 4 februarie, găsit de familie într-un spital din București, accidentat de o mașină