Mașina unei jurnaliste de la Rise Project a fost vandalizată chiar în fața secției 122 din Săbiești, Răcari, acolo unde era observatoare. Jurnalista a chemat Poliția la fața locului, iar oamenii legii efectuează acum cercetări.

Conform BEC, la secția 122 din Săbiești s-a înregistrat cea mai mare prezența la vot în județul Dâmbovița – 76,76%.

„Jurnal de observator la Săbieşti, Dâmboviţa: ne-au săbiat. Ne-au băgat cuţitul în roți, în toate cele 4. Aşteptăm poliția. Județul cu cea mai mare prezență”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ana Poenariu.

Poliția investighează acum cazul. „Autoturismul era parcat in rand cu alte autovehicule, proprietara l-a gasit cu anvelopele intepate. Se efectueaza cercetarea la fata locului. Se va intocmi un dosar penal”.

Ana Poenariu a relatat și tot felul de incidente bizare petrecute în Săbiești, secția din Dâmbovița în care s-a înregistrat cea mai mare prezența la vot.

„Faza proces verbal la Săbieşti, Dâmbovița. Dilema e unde se trece numărul votanți din listele suplimentare. Nu sunt evidenţiate separat în procesul verbal. Infotrafic: la această oră, în fața secției de votare, circulația este îngreunată. Autoturismele vin, întorc, parchează, pleacă. Un şofer a coborât din autoturismul pe care îl conducea şi s-a dus să vorbească cu altul. Vreo 30. Nu mai mulți, că după sunt prea mulţi. Au plecat amândoi. Ciudat”, a scris ea.

RISE Project este o comunitate de jurnaliști, programatori și activiști care investighează crima organizată și corupția care afectează România și țările din regiune.

Articolul precedentJudețul Dâmbovița pe locul doi, procentual, la capitolul prezență la vot, la referendum: 28,98%
Articolul următorAccident mortal. Femeie ucisă în timp ce încerca să urce într-o mașină