Proiectul de prevenire a delincvenței juvenile  “Dincolo de aparențe”, ajuns la ediția a X-a, este desfășurat în parteneriat cu Penitenciarul Găești, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul de Femei Ploiești-Târgșorul Nou, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Facultatea de Drept, Arhiepiscopia Târgoviștei și Crucea Roșie-Filiala Dâmbovița.
Joi, 10 octombrie, structura de prevenire a criminalității a organizat o întâlnire cu elevii de la Liceul „Voievodul Mircea” și Școala Gimnazială Vasile Cârlova din Târgoviște, în cadrul Campaniei de prevenire a consumului și traficului de droguri #SUPRADOZĂDESIGURANȚĂ, campanie circumscrisă proiectului „Dincolo de aparențe”.
În cadrul sesiunilor informativ-preventive, polițiștii le-au prezentat beneficiarilor ce sunt drogurile și care sunt riscurile la care se expun.
De asemenea, două persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate au împărtăşit elevilor experienţa lor de viaţă, precum şi consecinţele faptelor săvârşite.
Un medic, reprezentant de la Crucea Roșie-Filiala Dâmbovița, a explicat tinerilor efectele imediate și pe termen lung ale consumului de droguri.
Totodată, pentru alternative sănătoase de petrecere a timpului liber, elevii au primit sfaturi din partea celor doi invitați, sportivi de performanță, Anca Stoenescu și Dragoș Pătru.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentBătrân de 87 de ani accidentat grav, la Băleni
Articolul următorServicii fiscale electronice la dispoziția contribuabililor