Salvamontiștii dâmbovițeni și pompierii militari au fost solicitați, duminică seara, pentru o intervenție de salvare a unei femei, care a căzut într-o râpă de aproximativ 4-6 metri, în zona Dichiu-Piatra Arsă, din Bucegii dâmbovițeni.

Potrivit ISU Dâmbovița, femeia a fost extrasă din văgăună de o echipă Salvamont Dâmbovița, după care a fost preluată de un echipaj SMURD de la Cabana Dichiu și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

“Din primele informații, o persoană de sex feminin a căzut într-o râpă de circa 4-6 metri. Acesta a fost scoasă de o echipă Salvamont Dâmbovița și va fi preluată de un echipaj SMURD de la Cabana Dichiu. Victima este conștientă și cooperantă.

Persoana rănită a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

La fața locului, pe lângă salvamontiști a intervenit și un echipaj SMURD al Gărzii Fieni.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmbovița. Incendii de locuință, în prima zi de Paște, la Vulcana Pandele și Potlogi
Articolul următorInterviu de colecție în zi de mare sărbătoare. Dan Puric, mărturii fără precedent în fața românilor – Lecții despre viață și dragoste de țară