Percheziții de amploare, marți de dimineață, la zece persoane din mai multe județe, printre care și Dâmbovița, bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, obținere ilegală de fonduri și înșelăciune.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dâmbovița sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au pus în executare 19 mandate de percheziție domiciliară, în județele Dâmbovița, Sibiu, Timiș, Alba, Maramureș, Constanța, Brașov și în municipiul București.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iunie 2020 – ianuarie 2021, prin intermediul a șase societăți comerciale, bănuiții ar fi solicitat fonduri garantate de stat pentru întreprinderi mici și mijlocii și ar fi falsificat documente, în vederea obținerii de finanțări de la diverse unități bancare, cu intenția vădită de a returna împrumutul, potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița.

Prejudiciul cauzat este de 1.180.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Treziți-vă! Tot ce facem aici este doar pentru siguranța dvs! Să vă mențineți sănătoși, să gândiți liber”
Articolul următorCum se echivalează notele la BAC 2023 pentru probele orale. Mediile necesare pentru ”utilizator experimentat”