Polițiștii din Prahova derulează, marți dimineață, 11 percheziții, în dosare privind un furt petrecut în luna martie, pe raza comunei Tinosu, și o tâlhărie care a avut loc acum aproximativ două săptămâni. Descinderile au loc în comunele dâmbovițene Bilciurești și Crevedia, dar și în Prahova, în Ploiești și Blejoi.

“Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț efectuează 6 percheziții domiciliare la locuințele a 6 tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani.

În fapt, persoanele bănuite în noaptea de 19 spre 20 martie a.c. ar f sustras din comuna Tinosu un tractor agricol și o remorcă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată, și polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului efectuează 5 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

În cadrul acestei cauze penale, s-a reținut faptul că la data de 1 mai a.c., un tânăr ar fi fost deposedat prin acte de violență de către bunurile personale”, a informat IJP Prahova.

Opt persoane vor fi conduse la sediul unității pentru audieri.

Activitatea în derulare la această oră beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și de cel al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentZeci de pacienți, arși de vii în incendiile din spitale, niciun vinovat – Cronica anchetelor nefinalizate
Articolul următorPractici comerciale înșelătoare la 11 bănci: Au fost aplicate sancțiuni de 550.000 de lei