Sportiva Diana Ivăncescu, de la CS Târgoviște, a reușit să câștige crosul popular de la Alba Iulia, pe distanța de 5000 de m. Atleta târgovișteană se pregătește pentru competițiile oficiale de la sfârșit de an.

Sursa fotocstargoviste.ro

Diana Ivăncescu,”sportivă  antrenată de Desdemona Banu Ionescu, a încheiat la înălțime ediția din acest an a Crosului “Alba Iulia City Race” (ediția a IV-a), găzduit de orașul Alba Iulia.

La Crosul Popular Star Aseembly, pe o distanță de 5 000 metri, Diana s-a clasat pe primul loc la feminin. La capătul cursei, în dreptul sportivei noastre, acele ceasului s-au oprit la 00.18:26.

Crosul “Alba Iulia City Race” a reprezentat pentru Diana Ivăncescu un antrenament reușit în ceea ce privesc competițiile oficiale la care va lua parte în ultima parte a anului.”

Se precizează pe site-ul clubului CS Târgoviște.

Recordul național la 5000 de m ( în condiții de concurs pe pistă) este deținut de Gabriela Szabo, din 1 septembrie 2008, și este de 14.31.48, sensibil mai bun decât performanța sportivei târgoviștene, obținută însă în condițiile unei competiții desfășurată pe astfalt.

Recordul mondial este deținut, tot din 2008, de atleta etiopiană Tirunesh Dibaba și este de 14’11”15.

Articolul precedentArhiepiscopia Târgoviștei, mesaj către autorități după decesul fetei de la Gura Șuții
Articolul următorCetățeanul olandez, bănuit de omorârea fetei de la Gura Șuții, a fost pus sub acuzare