Un bărbat din Perșinari, administrator al unei societăți comerciale, s-a ales cu dosar penal după ce a desfășurat activități de extragere a agregatelor minerale din albia râului Dâmbovița.

Cum nu a deținut o autorizație de la gospodăria apelor în acest sens, bărbatul de 38 de ani, a intrat rapid pe mâna polițiștilor.

“La data de 10 februarie a.c., în urma unei sesizări, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu efective de la Secția nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, s-au deplasat în localitatea Perșinari, unde au constatat că un bărbat în vârstă de 38 de ani, administratorul unei societăți comerciale, ar fi desfășurat activități de extragere a agregatelor minerale din albia râului Dâmbovița, fără a deține autorizație de gospodărire a apelor.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exploatarea fără autorizație de gospodărire a apelor, faptă prevăzută de Legea nr. 107/1996, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentLiviu Dragnea are soluția la criza energetică. Care sunt cele două variante
Articolul următorBilanț coronavirus-14 februarie 2022