Liberalii dâmbovițeni au reacționat după ce ministrul justiției, Tudorel Toader, a anunțat cele două OUG ce modifică legile justiției. PNL Dâmbovița îl acuză pe Liviu Dragnea că este în spatele acestor acte, iar scopul final al președintelui PSD este de a scăpa de acuzațiile din dosarul „Tel Drum” și deasemenea de a își crea propria DNA.

Reacția PNL Dâmbovița vine după ce, prin ordonanțe de urgență, ministrul Justiței a modificat unele dintre prevederile Legilor justiției. Mai precis, Introducerea alin. (6) din art. art. 88 ind.1 din Legea nr.304/2004 și  Dispozițiile art. 14 pct. 6 care instituie atribuția Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Liberalii dâmbovițeni spun că, prin aceste modificări, Liviu Dragnea își face practic propria DNA. Postarea a fost făcută pe pagina de facebook a partidului.

„Liviu Dragnea și-a făcut propria DNA – adică Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie – pentru a scăpa de dosarul “Tel Drum”! De 3 ori a încercat această instituție – aflată la cheremul lui Liviu Dragnea, urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri – să preia dosarul “Tel Drum”. Presiunile la care sunt supuse instituțiile din România sunt enorme, iar miza este una singură: Liviu Dragnea nu trebuie să meargă la închisoare!

❗️ Cu fiecare acțiune împotriva justiției, guvernul PSD-ALDE expune România riscului activării Articolului 7 din Tratatul UE împotriva României și care poate duce, în cele din urmă, la suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul Uniunii Europene!”

Se spune în postarea PNL Dâmbovița.

Articolul precedentCazul bebelușului sugrumat de profesoară: cadrul didactic a ajuns la Psihiatrie
Articolul următorHoții au dat lovitura la un depozit de butelii. Poliția încă îi caută