Un incendiu puternic a cuprins, duminică după-amiază, podul unei locuințe din satul Fierbinți, comuna Șelaru.

La scurt timp după izbucnirea incendiului, o persoană a făcut atac de panică. Paramedicii ajunși la fața locului au acordat îngrijiri medicale victimei.

Cum incendiul a fost observat și anunțat la timp, dar și intervenția rapidă a pompierilor au făcut ca locuința și o construcție învecinată să fie salvate.

Pentru lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii Gărzii Vișina, cu două autospeciale cu apă și spumă cu apă și spumă, dar și pompierii Detașamentului Găești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

“Se intervine în cazul unui incendiu în satul Fierbinți. Din primele date sunt vizibile degajări de fum din podul casei. Sosiți la locul evenimentului, pompierii au constatat că arde mocnit în podul construcției. Se acționează pentru lichidarea focului. În același timp echipajul SMURD acordă îngrijiri medicale unei persoane care a făcut atac de panică”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentTârgoviște intră în carantină de noapte pentru toată săptămâna
Articolul următorMiron Mitrea: Guvernul a ratat și campania de vaccinare și pregătirea valului 4. Toți au fost preocupați să ia scaunul lui Orban și să i-l dea lui Cîțu