Polițiștii specializați în investigații criminale de Târgoviște descind, joi, 21 martie, la două locuințe de pe raza municipiului Târgoviște, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și cămătărie.

Vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

„La data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște, sprijiniți de efective de la ordine publică, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, efectuează 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Târgoviște, la 5 persoane vizate de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și cămătărie, fapte comise în perioada 2018-2019.

Până în prezent, de la domiciliile bănuiților au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe arme albe, bijuterii și bani.

Vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru audieri și pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.

În cauză, activitățile sunt coordonate și supravegheate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Articolul precedent395 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European
Articolul următorPreotul Ionuț Ghibanu, ales președinte al filialei Crucea Roșie Dâmbovița