Se pare că incendiile de vegetație uscată nu mai contenesc, dând de lucru pompierilor, într-o perioadă când, cu siguranță, nu ar avea nevoie de sarcini suplimentare. Astăzi, la Târgoviște, cei de la ISU Dâmbovița, au fost nevoiți să se lupte cu un foc de vegetație ce amenința să se extindă la mai multe garaje.

Imagine

Incendiul a izbucnit la orele amiezii pe strada „Horia” din Târgoviște. Conform celor de la ISU Dâmbovița, pompierii de la detașamentul Târgoviște au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație, cca 40 de mp. Intervenția acestora a făcut ca focul să nu se extindă la trei garaje aflate în imediata vecinătate a terenului incendiat.

Cum nu a fost depistat niciunul dintre cei care au dat foc la vegetația uscată,  foc ce a pus în pericol mai multe proprietăti, nu a putut fi dată nicio amendă, nefiind identificat niciun responsabil pentru faptă.

Din păcate, astfel de acțiuni inconștiente au loc frecvent, foarte adevărat că, în general, pe terenuri din mediul rural. Nu de fiecare dată finalul este unul, să spunem, fericit, în sensul în care nu se produc pagube materiale importante, cum a fost cazul celui de la Târgoviște.