Misiunea pompierilor dâmbovițeni continuă în municipiul Rădăuți pentru sprijinul cetățenilor care vin din Ucraina în țara noastră.

Imagine

Ofițerul responsabil din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița și comandant al taberei, căpitan Stan Claudiu, a transmis că pompierii dâmbovițeni au în administrare tabăra mobilă instalată pe Stadionul din Rădăuți și în sala din cadrul complexului sportiv.

Practic, pompierii dâmbovițeni au în grijă, împreună cu ofițerul desemnat din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” al județului Suceava, peste 400 de persoane pentru care fac tot ce este posibil pentru a fi în siguranță.

”Suntem alături de ei.  Solidaritatea este lecția pe care o învățăm cu toții zilele acestea. Împreuna cu societatea civilă reușim să-i sprijinim pe cei care au găsit liniștea în țara noastră”, au declarat reprezentanții ISU Dâmbovița.

Vă reamintim că în data de 27 februarie a.c., 28 de pompieri militari din cadrul inspectoratului pentru situații de urgență “Basarab I” al județului Dâmbovița au plecat în sprijinul colegilor și autorităților sucevene, cu un modul de tabără mobilă, bucătărie mobilă, stație de potabilizare a apei și generator.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentALERTĂ: Tentativă de fraudă cu donații false pentru cauza Ucrainei propagată prin e-mail
Articolul următorODESA, ultima redută | Rezistență cu mâinile goale – războiul celor care nu mai au nimic de pierdut. BĂTĂLIA pentru sudul Ucrainei a început – VIDEO și FOTO