În perioada 21 – 27 octombrie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 67 de evenimente.
Este vorba despre 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 39 incendii de vegetaţie, 14 acţiuni pentru asigurare zonă, 4 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două salvari animale şi o deblocare ușă).
Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 224 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 7 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 20 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție şi verificare secţii votare).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ.
Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă.
De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.
Articolul precedent“Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”
Articolul următorRazii ale polițiștilor din Târgoviște și Titu. Ce au „pescuit” oamenii legii