Reprezentanții prefecturii Dâmbovița au scăpat de demitere, la marea epurare anunțată de Guvernul Ludovic Orban. În ședința de Guvern, din data de 10 decembrie, nu mai puțin de 27 de prefecți au fost eliberați din funcție. Și 14 subprefecți au fost demiși, de Guvern, în aceiași ședință. Reprezentații Prefecturii Dâmbovița își păstrează posturile.

Ședința de Guvern a avut loc în data de 10 decembrie, iar pe ordinea de zi au figurat și mai multe hotărâri „ privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect”. Nu mai puțin de 27 de prefecți și-au pierdut funcțiile, conform documentelor publicate astăzi (11 decembrie) de Guvernul României.

În același timp, 14 subprefecți au fost eliberați din funcție. În 14 județe au fost deja desemnați noii prefecți. Nu toți cei noi îi înlocuiesc pe cei demiși în data de 10. În județele IL,AB,AR,BC și VS noii prefecți îi înlocuiesc pe cei ce erau demiși anterior.

Imagine

Foto– Prefect de Dâmbovița (Antonel Jîjîie, stânga) și subprefect de DB (Mureșan Florina Ramona,dreapta)

În județul Dâmbovița atât prefectul Antonel Jîjîie cât și subprefectul Mureșan Florina Ramona, își păstrează deocamdată funcțiile. Cei doi nu apar în lista celor demiși de Guvern, în data de 10 decembrie.

Articolul precedentCele mai noi detalii privind evoluția pestei porcine africane, publicate de ANSVSA. În Dâmbovița sunt încă 15 focare active
Articolul următorAtenționare meteo de tip Cod Galben, în Carpații Meridionali. Viscol și căderi masive de zăpadă