Premergător Sărbătorilor de Iarnă, cadrele Inspecţiei de Prevenire din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa desfăşoară o serie de activităţi preventive la unităţi de turism (hoteluri, cabane, pensiuni, moteluri) şi unităţi de alimentaţie publică (restaurante, cluburi, baruri) unde se vor organiza petreceri de Crăciun şi Revelion.

„Cu această ocazie, factorii de răspundere şi personalul angajat sunt instruiţi în vederea asigurării şi respectării măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor ce se impun pentru evitarea producerii unor evenimente care ar putea pune în pericol siguranţa cetăţenilor”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmbovița.

Aprobare pentru focurile de artificii

Pompierii atrag atenția că focurile de artificii se organizează numai cu respectarea prevederilor legale. Este nevoie de obţinerea acordurilor şi autorizaţiilor necesare, respectarea distanţelor de siguranţă, asigurarea măsurilor de supraveghere şi intervenţie (personal, mijloace tehnice, etc.).

„Toate subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, care sperăm să fie cât mai puţine, pentru ca cetăţenii dâmboviţeni să petrecă în linişte Sărbătorile de Crăciun şi trecerea în noul an. Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa le urează tuturor dâmboviţenilor Sărbători fericite şi un An Nou plin de bucurii, multă sănătate şi împliniri alături de cei dragi”, mai arată ISU Dâmbovița.

Articolul precedentMuzeele vor fi deschise în perioada 24 decembrie – 2 ianuarie. Programul exact al fiecărei secții în parte
Articolul următorLovitură grea pentru CSM Târgoviște. Sute de mii de euro de plată, drept despăgubiri,către un fost antrenor