Primul caz de infectare cu coronavirus din judetul Dâmbovița a fost confirmat de autoritătile locale. Edilul șef al comunei dâmbovițene Corbii Mari a anunțat că în localitatea fost diagnosticat un bărbat infectat cu coronavirus.

Imagine

Ionuț Banică, primar Corbii Mari,județul Dâmbovița

„Calm, rațiune și multă grijă!

Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

În acest context, vreau să vă anunț că serviciile publice administrative ale Primăriei vor fi disponibile numai pentru situații de absolută necesitate. Primăria rămâne deschisă, dar numai pentru nevoi urgente. Serviciul la ghișeu este suspendat, iar petițiile sau alte probleme care se pot rezolva pe parcurs le puteți trimite pe adresele de e-mail. Vorbim la telefon, suntem prezenți non-stop în localitate și suntem în prima linie a luptei cu această epidemie. Avem curaj, avem rațiune și vom trece cu bine peste asta. Vă promit!

Revenim cu măsurile ce vor fii comunicate si luate de Instituțiile Statului.”

Telefoane utile:
Primar:0799777707
Viceprimar:0731354419
Administrator Public:0731354421
e-mail : [email protected]
DSP:0786930676
0785213254
0785213252

A scris Ionuț Banică, pe pagina personala de facebook, în urmă cu puțină vreme.

Articolul precedentPrimul caz de coronavirus în Dâmbovița, la Corbii Mari. Rudele bărbatului infectat au luat legătura cu o televiziune locală și au anunțat cazul
Articolul următorCoronavirus România: A crescut numărul celor infectați cu CoVid-19, la 762! Șase pacienți, în stare foarte gravă