Rezultat controversat la votul pentru Primăria Crevedia. Edilul Florin Petre, la adresa căruia au fost formulate o serie de acuzații grave după explozia devastatoare de la stația GPL, soldată cu moartea a cinci oameni, a câștigat detașat un nou mandat. Petre are un avans de circa 10 procente față de contracandidatul său, potrivit datelor BEC.

Rezultatul este cu atât mai surprinzător cu cât asupra primarului au planat suspiciuni grave, inclusiv că ar fi știut despre faptul că stația GPL nu respectă normele de siguranță, dar nu ar fi făcut nimic pentru a reduce pericolul.

Florin Petre i-a sfidat pe concitadini și prin faptul că și-a majorat salariul cu peste 6.000 de lei, în timp ce oamenii rămași pe drumuri și-au petrecut iarna în condiții dificile, în containere care nu sunt conectate la toate utilitățile.

Cu toate acestea, datele oficiale arată o situație cel puțin bizar: trei sferturi dintre locuitorii din Crevedia s-au prezentat la urne și aproape jumătate dintre ei l-au votat pe actualul primar.

Articolul precedentPensia medie de serviciu a unui fost magistrat, de 19 ori mai mare decât pensia minimă din Români
Articolul următorSTS: Peste 1.700 de apeluri la 112 referitoare la nereguli în secţiile de votare, în ziua alegerilor