Liderul dâmbovițean al PRO România, senatorul Adrian Țuțuianu, este indecis cu privire la tabăra pe care să o aleagă, după scandalul izbucnit în PRO România, la nivel național. Vicepreședinte al PRO România, la nivel național, Țuțuianu cere părerea internauților cu privire la ce să facă în continuare.

Sursa foto– facebook, Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu nu s-a poziționat de partea niciunei dintre părți, în scandalul izbucnit în PRO România, după votul de învestire a Guvernului Orban, când mai mulți parlamentari ai partidului au votat pentru noul Guvern, în ciuda deciziei anunțate de Victor Ponta, de a nu se prezenta niciun membru al partidului la procedura de vot din Parlament (4 noiembrie 2019).

Imagine

Foto– postare facebook Adrian Țuțuianu (5 noiembrie 2019)

Întrebarea de… 1000 de puncte

Într-o postare, pe pagina personală de facebook, senatorul dâmbovițean (ales pe lista PSD Dâmbovița, în 2016) aduce aminte de faptul că astăzi (5 noiembrie) se împlinește exact un an de când a fost exclus din PSD.

„Azi se face 1 an de la excluderea mea din Partidul Social Democrat, după 20 de ani în care am fost membru și lider al formațiunii.

A fost (și este, încă) un moment dificil pentru mine. O nedreptate inutilă, pornită din deteriorarea leadership-ului PSD, din greșelile inexplicabile ale lui Liviu Dragnea, paranoia cultivată în jurul său, întreținută de un grup restrâns de slugarnici, al căror unic obiectiv a fost acela de a rămâne pe niște scaune de putere. Cu ochelarii de cal pe urechi, n-au mai văzut ce se întâmplă în jurul lor.”

A scris Adrian Țuțuianu. Acesta este în continuare indecis ce să facă și cere ajutorul inetrnauților, în speranța că va găsi un răspuns.

„Partidul Social Democrat a câștigat alegerile generale din 2016 cu 47%. E o lecție de analizat pentru lideri politici, sociologi și politologi cum un partid care câștigă cu un asemenea scor ajunge, în 3 ani de zile, în condiții de creștere economică, de creștere a veniturilor populației, de slabă Opoziție politică, la mai puțin de jumătate din procent. Pare ireal!

A trecut 1 an și Stânga românească e pusă la zid, cu un PSD în genunchi, iar PRO ROMÂNIA cu o ruptură internă neașteptată. Ce e de făcut mai departe?”

Și-a încheiat postarea senatorul PRO România, Adrian Țuțuianu. Acesta nu a participat la votul din data de 4 noiembrie, de la Parlamentul României.

Articolul precedentRenunţaţi la IMPROVIZAŢII – Protejaţi-vă viaţa şi bunurile ! Sfaturi utile de la ISU
Articolul următorA fost prins autorul furturilor în serie comise în Târgoviște, într-o singură noapte