Reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, ai Administrația Naționale Apele Române, ai Administrației Bazinală de Apă Argeș – Vedea și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmbovița s-au întâlnit pentru a stabili un program de reabilitare a unor obiective de infrastructură locală și județeană,din Dâmbovița, afectate de inundații. Promisiunile sunt ca în maximum două luni să se găsească o soluție de intervenție.

Efectele distructive ale cursurilor de apă, de pe teritoriul județului Dâmbovița, care, în condiții de precipitații abundente, au determinat avarierea mai multor obiective de infrastructură locală și județeană au fost înregistrate  pe cursul râurilor Ialomița, Argeș și Cricov, precum și de-a lungul afluenților acestora.

Pentru situația creată aici, reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmbovița au stabilit ca, în termen de maximum două luni, să se definitiveze o soluție de intervenție cu lucrări de amenajare și consolidare a zonei afectate, respectiv punerea în siguranță a rețelei de alimentare cu apă și a porțiunii din drumul local afectat.

Întâlnirea a avut loc la sediul Consiliului Județean Dâmbovița.Pentru aceleași obiective  au fost întreprinse demersuri și pentru alocarea din fondul de rezervă al Guvernului a unor sume necesare refacerii unor obiective de infrastructură din județ, afectate de calamități. Localitatea Iedera (foto) este cea mai afectată localitate dâmbovițenă, ce are nevoie de sprijin pentru remediarea pagubelor produse de calamități.

Articolul precedentChindia Târgoviște anunțuri despre bilete, acreditări și transport, la meciul cu Viitorul
Articolul următorSurpriză imensă la BRD Open.Sorana Cîrstea este eliminată de „necunoscuta”Jaqueline Cristian