Sute de persoane s-au strâns în centrul municipiului Târgoviște, pentru a-și exprima nemulțumirea față de decizia autorităților centrale cu privire la noile restricții.

Inițial, la ora 17.00, câteva zeci de persoane s-au adunat în fața Prefecturii Dâmbovița, din centrul orașului, iar după ora 21.00, numărul manifestanților a crescut foarte mult, ajungându-se la unul de ordinul sutelor. Mai mult de atât, aceștia au plecat de pe platoul Prefecturii și au mărșăluit, în grup unit, pe Bulevardele Mircea cel Bătrân și Libertății, dar și în jurul Mitropoliei Târgoviște.

Persoanele prezente la protest au scandat lozinci precum “Libertate”, “Jos Botnița”, “Nu ne vaccinați”, “Ieșiți din case, dacă vă pasă” și multe altele.

De asemenea, manifestanții au adresat și injurii la adresa lui Raed Arafat, secretar de stat în MAI. Pe de altă parte, aceștia au aprins și artificii pe platoul Prefecturii.

Tot timpul printre manifestanți s-au aflat jandarmi și polițiști.

Așa cum se cunoaște, mii de persoane s-au strâns noaptea trecută în marile orașe din țară pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de Guvern în vederea combaterii pandemiei de coronavirus. Duminică seara sute de persoane au protestat vehement în orașele București, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași, Craiova, Brașov, Botoșani, Buzău, Ploiești, Pitești, Brăila, Galați, Focșani sau Giurgiu.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 178. Ciolacu a uitat când băga râma în cârlig, la Belina
Articolul următorBărbat reținut în Dâmbovița pentru instigare publică pe rețelele de socializare