Nu este liniște deloc, în PSD Dâmbovița. Asta după ce pagina oficială, din o rețea de socializare, a organizației social democrate din Dâmbovița a fost transformata în… două pagini, la fel de oficiale. Cea mai recentă declarație de război este adresată Rovanei Plumb, și are în prim-plan DN 71.

Fosta pagină oficială a PSD Dâmbovița, între timp rebrenduită cu fotografia lui Adrian Țuțuianu, după ce acesta a pierdut susținerea partidului, iar interimar, la conducerea PSD Dâmbovița, a fost numită Rovana Plumb, o atacă pe aceasta din urmă în cea mai recentă postare. Concret, se vorbește despre reabilitarea DN 71:

„DUPĂ 7 ANI DE MUNCĂ, proiectul DN 71 (4 benzi Bâldana – Târgoviște și modernizare Târgoviște – Sinaia) prinde contur!Astăzi (n.r. 28.11.2018) au fost depuse la ANAP, în vederea verificării, caietele de sarcini pentru PROIECTARE ȘI EXECUȚIE, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene.

(…)

P.S: Sper ca Rovana Plumb să nu aibă tupeul de a-și asuma vreun efort din toți acești ani. Știm prea mulți oameni din județ cine a muncit și cine n-a făcut nimic.”

Se spune în postarea ce este semnată de Adrian Țuțuianu.

Trebuie remarcat și faptul că Rovana Plumb, la prima s-a vizită în județul Dâmbovița, după momentul desemnării sale ca președinte interimar, al PSD Dâmbovița, declarase că „proiectul pentru DN 71 va fi ridicat pe SEAP, pentru atribuire, luni (n.r. 19.11.2018) și urmează ca în primul semestru din 2019 să se facă această atribuire.”

Proiectul de reabilitare a DN 71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia, un drum ce străbate județul Dâmbovița de la Nord la Sud, presupune extinderea la patru benzi, pe tronsonul Bâldana-Târgoviște, și reabilitarea pe tronsonul Târgoviște-Sinaia. În total este vorba de aproximativ 101 km de drum și fonduri de aproximativ 472 de milioane de euro.

Articolul precedentFOTO „Parada România 100” a Școlii Coresi
Articolul următorUrmărit internațional, capturat la Tărtășești