O bătrână din Șotânga a trecut prin spaime cumplite, după ce a fost tâlhărită de patru indivizi cu fețele acoperite, în miezul nopții. Hoții au știu, se pare, unde că lovească.

Tâlharii știu, se pare, că femeia, în vârstă de 63 de ani, avea în casă aur și argint, pentru că cu asta se ocupă, spun vecinii.

FOTO: Femeia tâlhărită
FOTO: Femeia tâlhărită

„Nu am auzit nimic noaptea, dar am aflat dimineața ce s-a întâmplat. Femeie se mai ocupă cu aur și argint. A fost plecată prin străinătate și probabil că a strâns ceva bani. Hoți se pare că au știut treaba asta de au atacat-o. Posibil să fie din sat hoții. Să îi prindă Poliția”, ne-a spus un vecin.

Bătrâna a fost bătută și lăsată fără bijuterii, în propria casă.  Potrivit polițiștilor, este vorba de patru bărbați mascați, care au pătruns în locuința unei femei, au legat-o la mâini, au bătut-o și au furat mai multe bijuterii din aur și argint, 1.200 de lei și un telefon.

Femeia în vârstă de 63 de ani a fost plecata de mai multe ori în străinătate, unde a îngrijit bătrâni, iar la un moment dat a adus și niște aur, iar tâlharii se pare ca știau acest lucru.

Dacă vor fi prinși și găsiți vinovați, indivizii riscă să își petreacă ani grei în spatele gratiilor pentru tâlhărie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Jaf ca-n filme. Patru persoane mascate au jefuit o femeie, în propria casă

Articolul precedentPeste 900 de cazuri de afecțiuni respiratorii și 4 cazuri de gripă, în Dâmbovița
Articolul următorFlorin Măghiran și Raul Ciucioiu, la lotul național de lupte