Ultima etapă a sezonului regulat, din campionatul național feminin de baschet, a programat, la Târgoviște, confruntarea pentru locul trei. CSM Târgoviște a ratat șansa unei victorii și implicit o poziție mai bună în clasament, în urma înfrângerii suferite, în fața CSU Brașov.

Confruntarea de la Sala Sporturilor din Târgoviște a fost un meci în care gazdele nu au putut decât să egaleze, în câteva rânduri, echipa din Brașov. În rest, partida a curs aproape într-un singur sens, oaspetele conducând de la debut până la final.

CSM Târgoviște- CSU Brașov 80-92 (23-25,22-20,15-25,20-22), a fost scorul meciului

Partida de la Târgoviște a fost ultima a sezonului regulat, din prima liga de baschet feminin, sezon pe care CSM Târgoviște îl încheie pe poziția cu numărul cinci, din șase competitoare, cu un total de 14 puncte (patru victorii, din 10 partide),cu mult sub pretențiile fanilor și oficialilor echipei.

Cea de-a doua fază a competiției începe în data de 20 decembrie, în așa numită „Grupă Roșie” adăugându-se o echipă (Phoenix Știința Constanța), ce în prima fază a campionatului a făcut parte din eșalonul doi. Acum, în prima grupă valorică, vor fi șapte echipe, ce vor juca din nou fiecare cu fiecare, față de șase, câte erau până acum. CSM Târgoviște urmează să întâlnească, în data de 22 decembrie, în deplasare, ICIM Arad.

foto articol www.totalbaschet.ro

Articolul precedentCum ar putea prelua PNL funcția de președinte al CJ Dâmbovița
Articolul următorFoto| Moș Crăciun a venit cu autoscara de pompieri, pentru 100 de copii din Dâmbovița