În cursul nopții de sâmbătă spre duminică,  în intervalul orar 20:00-04:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au organizat o razie pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea infracționalității, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave.

Pentru neregulile descoperite, oamenii legii au aplicat peste 300 de amenzi, au reținut 18 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

În cadrul raziei, au fost angrenați peste 100 de polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, sprijiniți de efective de jandarmi.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 312 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 76,635 de lei, cele mai multe dintre acestea, 249, fiind pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, potrivit IPJ Dâmbovița.

Alte 55 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reținut 18 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentGeorge Constantin Păunescu, reales în funcția de PREȘEDINTE al Uniunii Generale a Industriașilor din România – U.G.I.R.
Articolul următorBobby Păunescu: Realegerea lui G. C. Păunescu la șefia UGIR este un eveniment pentru mediul de afaceriv