Potrivit IPJ Dâmbovița, acțiunile au fost organizate pentru prevenirea faptelor antisociale, a celor cu violență, dar și pentru verificarea legalității activității desfășurate de agenții economici din zona.

Totodată, s-a acționeat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

UPDATE: 

„În urma unei razii, polițiștii din Dâmbovița au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 579 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 123.945 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare. În cursul nopții de 23 spre 24 februarie, 212 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o razie pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru verificarea legalității activității desfășurate de agenții economici de pe raza localității Potlogi. De asemenea, s-a acționat și pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la traficul rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Din totalul efectivelor, 117 au fost de la ordine publică, 19 de la rutieră, 39 de la investigații criminale și 8 de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Totodată, la activitate au participat și criminaliști, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și efective de jandarmi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentAcțiune de amploare a poliției, la Moreni. Infracțiunile silvice rămân la ordinea zilei
Articolul următorPucioasa. Trimis la închisoare pentru infracțiuni din domeniul jocurilor de noroc