A fost jale pe șoselele din Dâmbovița de 1 mai! Polițiștii nu au avut milă cu șoferii care au încălcat regulile de circulație și au aplicat sancțiuni la greu!

Într-un interval de câteva ore, oamenii legii au aplicat sute de amenzi,  valoarea totală a acestora fiind de peste 79.000.

De asemenea, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 26 de permise de conducere, 20 dintre acestea fiind pentru viteză excesivă.

“La data de 1 mai a.c., în intervalul orar 12:00-20:00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație, îndeosebi a celor produse pe fondul vitezei excesive, pentru creșterea gradului de siguranță și descurajarea participanților la trafic să încalce normele rutiere.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 295 de sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. 195/2002”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Din totalul sancțiunilor, 211 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 29 pentru neportul centurii de siguranță, 10 pentru lipsa documentelor obligatorii stabilite de lege și 3 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire.

Totodată, pe parcursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, descurajarea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de ordine publică.

Acțiunea s-a desfășurat pe drumul național 72, pe raza orașului Găești și în comunele Gura Foii, Crângurile și Valea Mare.

Astfel, polițiștii au legitimat 89 de persoane, iar, pentru neregulile descoperite, au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, 60 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legale de viteză.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Maratonul pentru supraviețuire este unul pe viață și pe moarte
Articolul următorBărbat din Dâmboviţa reţinut după ce a furat o suflantă din incinta unei societăţi comerciale din Ploieşti