Polițiștii dâmbovițeni au efectuat mai multe razii, pentru depistarea și combaterea faptelor cu caracter antisocial. Acțiunea a vizat orașele Târgoviște, Moreni și Găești, din județul Dâmbovița.

Acțiunea a avut loc pe parcursul zilei de 16 februarie iar raziile s-au încheiat cu un bilanț impresionant. Conform IPJ Dâmbovița.

„În cursul zilei de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și Moreni și cei de la Poliția Orașului Găești au organizat razii pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

În urma activităților din teren, polițiștii au legitimat 111 persoane, au controlat 378 de autovehicule și au constatat 3 infracțiuni, dintre care 2 contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 205 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 33.251 de lei și au confiscat bunuri în cuantum de 1.741 de lei.

Din totalul amenzilor, 32 au fost la Legea 61/1991 și 15 la Legea 12/1990.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 147, au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002.De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.”

foto articolcaracter ilustrativ

Articolul precedentUn bărbat din zona Moreni s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat soția
Articolul următorMuncitor rănit grav, după ce a căzut de la șase metri înălțime, la Pucioasa