Pe 27 ianuarie 2019, Liceul de Arte Bălaşa Doamna a marcat un important eveniment pe plan muzical, şi anume, organizarea recitalului vocal – instrumental „Ambasadorii Muzicii”, susţinut la Sinagoga Universităţii Valahia din Târgovişte, atât cu elevi ai liceului, cât şi cu elevi ai Colegiului Naţional Carmen Sylva din Ploieşti.

Concertul face parte din stagiunea națională de concerte organizate de Fundația Remember Enescu, patronată de profesoara Mihaela Tomescu, în scopul descoperirii și promovării tinerelor talente.

Au evoluat elevii Daria Maria Vasile, clasa a IV-a, pian, profesor Carmen Socaciu, Sara Barbuță, clasa a VII-a, pian, profesor Amalia Profirescu, Rebeca Neculăescu, clasa a IX-a, canto, profesor Mihaela Micuță, Theodor State, clasa a IX-a, violoncel, profesor Doina Bădica, Antonia Șontea, clasa a X-a, canto, profesor Camelia Bărbuță, Dan Gabriel, clasa a X-a, chitară, profesor Daniel Uțina, Cosmin Manole, clasa a XI-a, canto, profesor Adela Duțu, Ana Raicu, clasa a VI-a, vioară, Colegiul Național Carmen Sylva din Ploiești, profesor Cristina Cristea.

Au acompaniat profesorii: Amalia Profirescu, Diana Spânu, Alin Mârzea și Sorin Baroți.

„Feedbackul a fost unul foarte bun, micii muzicieni fiind răsplătiți cu aplauze îndelungate de către publicul dornic de cultură. Au fost onorați de prezența în sală a prof. univ. dr. Florin Badea, director al Departamentului de Arte din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, care le-a pus la dispoziție tinerilor artiști un mediu special, intim, de înaltă ținută și un valoros pian de concert, unic în spațiul dâmbovițean”, a precizat prof. dr. Mihaela Micuță.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentÎn sfârșit victorie! Sorana Cîrstea câștigă în primul tur la „Hungarian Ladies Open”
Articolul următorÎn baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate 367 de locuri de muncă