Aproape 500 de copii s-au înghesuit la propriu în incinta bazinului de înot olimpic, din Complexul Turistic de Natație de la Târgoviște. Copiii, proveniți de la 21 de cluburi, s-au întrecut în cadrul Cupei „1 Mai” la înot.

Cupa „1 Mai” la înot este o competiție dedicată copiilor, organizată de Palatul Copiilor din Târgoviște. Întrecerea, ce se află la prima ediție, a adus la Târgoviște sportivi proveniți de la cluburi din Târgoviște (CS, CSM-Palatul Copiilor, Chindia, etc.), Titu( Liceul I.C.Vissarion, Liceul Goga Ionescu), dar și din Câmpina( Școala Ion Câmpineanu), Ploiești (CSȘ), Giurgiu sau București ( CSM,Olimpia, Steaua, Bucharest Sport club, etc.).

Foto– Cupa „1 Mai” Târgoviște, 12.05.2019

(sursa foto– facebook Cristian Stan, primar Târgoviște)

În total aproximativ 500 de copii și îndrumătorii lor au fost prezenți la competiția organizată la Târgoviște (12 mai 2019). Au fost concursuri organizate la 18 categorii de vârstă( băieți și fete) și au fost acordate 264 de medalii (individual și ștafete). Este cel mai mare număr de participanți, la un singur concurs, din scurta istorie a Complexului Turistic de Natație din Târgoviște, complex ce a fost dat în folosință în  luna august a anului 2016.

Articolul precedentFemeie accidentată pe trecerea de pietoni, la Titu
Articolul următorAlertă pe A1. Un camion stupină s-a răsturnat pe șosea