Arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei, ÎPS Nifon, a votat, sâmbătă, la Târgoviște, într-o secție organizată în incinta Casei Corpului Didactic din Târgovişte. Nifon a spus, la ieșirea din secție, că familia este o instituţie sfântă și trebuie respectată.

„Întâi de toate, trebuie să spun că este o îndatorire şi trebuie să fie şi o bucurie pentru toţi cetăţenii ţării când există un scrutin electoral în acest spirit de organizare a societăţii. În al doilea rând, aici vorbim de un scrutin special, pentru că este vorba de un referendum care se referă la pronunţarea asupra valorilor speciale ale neamului omenesc, în general. Şi de aceea, familia este nu numai un principiu, este o instituţie sfântă, pe care noi trebuie să o apărăm din toată inima. De aceea am venit ca să votăm şi să ne pronunţăm asupra acestor valori esenţiale ale societăţii omeneşti”, a spus arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei, Nifon.

Articolul precedentReferendum pentru familia tradițională. Adrian Țuțuianu, fostul ministru al Apărării, a votat la Târgoviște
Articolul următorReferendum 2018. Dâmbovița este pe locul doi pe țară la prezenţa la urne