Polițiștii dâmbovițeni au reușit sa identifice persoana care, în urma cu mai bine de o lună, pe o stradă din Pucioasa, lăsase fără bijuterii, prin înșelăciune, o bătrână din localitate. Femeia reținută este suspectată că nu este la prima faptă de acest gen.

Imagine cu un caracter ilustrativ

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza localității Mavrodin, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de „înșelăciune”.

A fost pus în executare un mandat de aducere, o femeie de 38 de ani, fiind reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 20 ianuarie a.c., bănuita ar fi înșelat cu mai multe bijuterii o femeie de 71 de ani, din Pucioasa, pe care ar fi abordat-o pe o stradă din localitate.

Astăzi, 12 martie, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articolul precedent10 dosare penale pentru furt de energie electrică, la Iedera, în Dâmbovița
Articolul următorCoronavirus România- Activitate restrânsă la CJ Dâmbovița. Program decalat și restricții, în perioada 11-31 martie