Chindia Târgoviște s-a reunit pentru după o scurtă vacanță. La echipa antrenată tot de Viorel Moldovan au sosit trei jucători noi și au plecat patru. Cota de transfer, a celor trei nou veniți, pe transfermarkt, este de peste 1 milion de euro.

Fotoreunire lot Chindia Târgoviște (17 iunie 2019)

Sursa fotowww.db-sport.ro

Conform site-ului local db-sport.ro, la Chindia Târgoviște vacanța a durat foarte puțin. „26 de jucători au fost prezenți la primul antrenament de după vacanță, programat în a doua zi de Rusalii și desfășurat pe o vreme călduroasă, cu peste 30 de grade Celsius în termometre. Primele noutăți din lotul lui Moldovan sunt Andrei Burlacu (22 ani, atacant, CSU Craiova) și Ovidiu Bic (25 ani, mijlocaș, CSU Craiova), fotbaliști care s-au și antrenat astăzi la Târgoviște, de marți urmând să intre în fluxul de pregătire și Mihai Voduț (24 ani, atacant, Beitar Ierusalim).”

Spun cei de la db-sport.ro, ce citează surse din interiorul echipei.

Cei trei nou veniți la Chindia sunt cotați în felul următor, pe piața internațională de trnsferuri, conform transfermarkt.com:

Foto– Andrei Burlacu

Andrei Burlacu- (atacant) venit de la Poli Iași, unde a fost împrumutat de CSU Craiova-500.000 de euro. De jucător sunt interesați inclusiv cei de la Dinamo. transfermarkt.com anunță că Andrei Burlacu este împrumtat la Chindia, pentru un an (până la 30 iunie 2020).

Foto– Ovidiu Bic

Ovidiu Bic- (mijlocaș central) venit de la CSU Craiova direct150.000 de euro cotă de transfer. Mijlocașul figurează ca împrumutat la Chindia Târgoviște (până la 30 iunie 2020), conform www.transfermarkt.com

Foto– Mihai Voduț (Beitar Jerusalem)

Mihai Voduț– (fost jucător al Chindiei,până în iunie 2013, când a plecat la Viitorul) revine la echipa antrenată acum de Viorel Moldoval, de la echipa israeliană Beitar Jerusalem. Voduț este cotat pe transfermarkt la suma de 450.000 de euro.

De la Chindia vor pleca  Dan Panait, Valentin Alexandru (plecat deja la Gloria Buzău), Alin Nisipeanu și Crinel Stoica. Marin Vătavu (37 ani) și-a anunțat retragerea, din activitate.