Mai mulți șoferi dâmbovițeni s-au ales cu dosar penal, întocmit de polițiștii, în weeend-ul ce a trecut. Fie au cosumat prea multe licori bahice, fie au condus fără permis. Între cei „ghinioniști” se află și un minor de doar 15 ani.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„În perioada 19-20 ianuarie a.c., polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele unor bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Patru dintre aceștia au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, unul din șoferi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, pe raza localității Cojasca, polițiștii au orpit în trafic pentru control un autoturism care era condus de un minor de 15 ani.”

Articolul precedentAmbulanţă SMURD la Garda de intervenţie Vişina a devenit operațională
Articolul următorSeptuagenari agresați de proprii copii. Două cazuri, în Dâmbovița, în doar 24 de ore