Jandarmii  au fost solicitați să intervină astăzi la o unitate de învâțământ din Târgoviște. Agentul de pază, din unitatea școlară, a anunțat că un tânăr a intrat cu un cuțit asupra sa, în unitatea de învățământ. Tânărul, de 23 de ani, a fost sancționat.

Conform reprezentanților Jandarmeriei Dâmbovița, astăzi (13 martie 2019) aceștia au fost solicitați, de către un agent de pază al uni unități școlare din Târgoviște,  să intervină pentru că incinta liceului a pătruns un tânăr ce are asupra sa un cuțit. Conform comunicării Jandarmeriei Dâmbovița:

„Jandarmii au fost sesizați de agentul de pază al unei unități școlare din Târgoviște că un tânăr a pătruns în curtea instituţiei având asupra sa un briceag.S-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 23 de ani, student la o facultate din oraș a pătruns în curtea liceului având asupra lui un briceag, cu o lamă în lungime de aproximativ 11 cm.

Studentul pretindea că îl folosește pentru tăierea alimentelor. Acestuia i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”.

sursa foto articolJandarmeria Dâmbovița, facebook

Articolul precedentDepistat cu 85 de kg de pește fără documente
Articolul următorControale și amenzi usturătoare pentru patronii care nu respectă legislația muncii