Adrian Sârbu și Marius Tucă sunt oficial parteneri în societeatea care deține licența de transmisie a unui post de radio național, care emite și în Târgoviște.

CNA a discutat în ședința de astăzi o solicitare din partea societății Radio Smart SRL de modificare a acționariatului. Mai exact, pentru intrarea lui Adrian Sârbu alături de Marius Tucă în postul de radio.

Smart FM a mai depus o cerere, în urmă cu două luni. La vremea respectivă, CNA a cerut o amânare pentru a discuta cu un reprezentant al Smart FM pentru a discuta despre strategia de grilă.

Smart FM și-a modificat deja acționariatul. Intrarea lui Adrian Sârbu a fost deja înscrisă la Registrul Comerțului, deși, până acum, de obicei schimbările se făceau după ce Consiliul Național al Audiovizualului își dădea acordul.

Acționariatul Smart FM:

Acționariatul Radio Smart SRL arată astfel:

Aleph Media SRL – 50%, Marius Tucă – 40%, Dan Iacob – 10%.

Aleph Media SRL are acționari pe Prosperya Financial Management SRL – 99,9863% (Iacob Ana Cristina – 90% și Abalante Limited din Cipru), Zazu Film SRL (0,013%) și Iacob Ana Cristina – 0,0007%. Cristina Iacob este regizor și iubita lui Adrian Sârbu.

SC RADIO SMART SRL deţine 6 licenţe audiovizuale (Radio Smart în Bucureşti şi Alba Iulia şi Wyl FM în Ploieşti, Câmpina, Târgovişte, Snagov).

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDat afară din PSD, fostul președinte al CJ Dâmbovița invitat în PRO România
Articolul următorANPC, operaţiune de amploare și în Dâmbovița: Sute de amenzi aplicate retailerilor de haine