După ce Prefectura Dâmbovița a anunțat că Daniel Comănescu a pierdut mandatul de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, ca urmare a unei decizii de retragere a sprijinului politic, de către PSD, acesta a fost imediat oferatat de o altă formațiune politică. Senatorul Adrian Țuțuianu la invitat pe Daniel Comănescu să se înscrie în Pro România.

Decizia de excludere a lui Daniel Comănescu (amănunte aici, www.realitateadedambovita.net) nu a rămas fără reacții. Senatorul Adrian Țuțuianu (fost șef al PSD Dâmbovița, actualmente în Pro România) a fost primul ce a comentat decizia PSD. Într-o postare pe pagina personală de facebook, între altele ,acesta spune că:

Foto– Daniel Comănescu (stânga) și Adrian Țuțuianu (dreapta)

Sursa foto– facebook ,Adrian Țuțuianu

„Daniel Comănescu le-a dat tuturor o lecție impresionantă și a arătat că nu toți oamenii se pot cumpăra, că sufletul nu e de vânzare. Pentru mine e suficient să știu că pot să merg cu el oriunde fără să mă tem!

Și vreau să știe că îl înțeleg mai bine decât oricine. Acum 5 luni, și eu am crezut că nimic din ce se întâmplă în jurul meu nu poate fi adevărat. Am fost dezgustat de #minciună, de #trădare. Dar îi spun aici, ca unui prieten: Daniel, o lume s-a închis, dar se deschide alta, care sper să fie mai corectă, mai curată. Și, dacă vrei să-ți continui parcursul politic, te aștept cu toată deschiderea alături de noi, în #ProRomânia. Vom fi #MaiPuternici împreună!”

Răspunsul lui Daniel Comănescu nu a întârziat, acesta spunând doar:

 

„Mulțumesc Domnule Președinte”

Daniel Comănescu a fost propus chiar de către Adrian Țuțuianu pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița,la momentul în care A.Țuțuianu conducea PSD Dâmbovița, iar social-democrații aveau majoritatea (ca și în momentul de față) în CJD.

Articolul precedentDiana Ivăncescu a terminat pe primul loc Crosul Băneasa Race Spring Edition
Articolul următorSchimabare importantă în acționariatului unui post de radio care emite și în Târgoviște