Seviciul Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița și-a schimbat denumirea dar și programul de funcționare. Atribuțiile rămân aceleași, iar instituția, aflată în subordinea Prefecturii Dâmbovița, va avea un program prelungit, față de orarul de funcționare valabil anterior modificării.

Conform unui comunicat al Prefecturii Dâmbovița:

Potrivit Ordonanței Guvernului nr. 3/2020, denumirea Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple se înlocuieşte cu denumirea Serviciul public comunitar de paşapoarte al județului Dâmbovița.

Având în vedere Hotărârea de Guvern nr. 1723/2004 privind aprobarea Programului de măsuri pentru combaterea birocraţiei în activitatea de relaţii cu publicul, prin care programul de lucru cu publicul se stabileşte astfel încât în zilele lucrătoare să se asigure accesul cetăţenilor între orele 8.30 şi 16.30 şi, într-o zi pe săptămână, între orele 8.30 şi 18.30, vă comunicăm faptul că a fost emis Ordinul Prefectului nr. 61/17.01.2020, astfel încât programul zilnic de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Pașapoarte al județului Dâmbovița se va desfășura astfel:

  • Luni, marți, joi, vineri- 08.30-16.30
  • Miercuri- 08.30-18.30.

Totodată, precizăm că Ordinul 61/17.01.2020 abrogă Ordinul  328/19.12.2018 prin care pentru personalul care desfășura relații cu publicul, programul de lucru se prelungea în fiecare zi de marți, până la 18.30.

Pentru informarea cetățenilor, aceste informații au fost postate pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița: https://db.prefectura.mai.gov.ro/, la secțiunea Pașapoarte.

         Precizăm că pentru evitarea aglomerației la depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, solicitanții au posibilitatea, pe lângă procedura bonului de ordine,  de a se programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/.

Articolul precedentVictimă ”colaterală”. Pasagerul unui autobuz, din Târgoviște, a fost rănit, după ce șoferul a frânat brusc, ca să evite un accident
Articolul următorTrei dâmbovițeni, din Moreni sunt cercetați pentru operațiuni financiare ilegale, cu un card bancar pierdut de proprietar