Trei dâmbovițeni sunt cercetați în stare de liberatate, după ce au folosit un card bancar pierdut de proprietar, în decembrie 2019. Cei trei au efectuat achiziții de produse cu cardul găsit, până au epuizat toți banii din cont.

Toți cei trei barbați sunt din municipiul dâmbovițean Moreni, adică din același oraș cu păgubitul,bărbatul ce a pierdut cardul bancar folosit de cei trei în tranzacții financiare ilegale. Conform IPJ Dâmbovița:

La data de 3 februarie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale, sprijiniți de efective de la Poliția Municipiului Moreni, au documentat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 52 de ani, toți din Moreni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, accesul ilegal la un sistem informatic și tentativă la aceste fapte.

Bărbații sunt cercetați întrucât, în ziua de 26 decembrie a anului trecut, ar fi achiziționat mai multe produse pe care le-ar fi achitat cu cardul bancar pierdut de un bărbat din Moreni.

Prejudiciul cauzat este estimat la 900 de lei.

Activitatea infracțională a celor trei a fost întreruptă doar în momentul cheltuirii fondurilor existente.

În prezent, bănuiții sunt cercetați în stare de libertate.

Articolul precedentSchimbare de nume și program de funcționare la Serviciul de Pașapoarte Dâmbovița
Articolul următorBucureștean de 26 de ani reținut de polițiști după ce a ”terorizat” două femei, din Dâmbovița